English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

طريقة عمل جمبري بالتتبيلة في الصينية

طريقة عمل جمبري بالتتبيلة في الصينية



المكونات

3 فصوص ثوم مفرومين

نصف كوب زيت زيتون

ربع كوب صلصة طماطم

٢ ملعقة كبيرة خل عنب

٢ ملعقة كبيرة ريحان مفروم

ملح و فلفل و شطة

١،٥ كيلو جمبري وسط مقشر

اسياخ خشب

طريقة عمل طريقة عمل جمبري بالتتبيلة في الصينية

يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة مئوية

يخلط الثوم و الزيت و الصلصة و الخل 

و الريحان و الملح و الفلفل و الشطة جيدا

يمزج الجمبري بالتتبيلة و يغطي ثم يترك

 في الثلاجة من نصف ساعة الي ساعة

يوضع الجمبري في الاسياخ و يوضع

 في صينية في الفرن و يغطي بالفويل

تدخل الفرن من ٢٠ دقيقة الي نصف ساعة