المكونات
3 فصوص ثوم مفرومين
نصف كوب زيت زيتون
ربع كوب صلصة طماطم
٢ ملعقة كبيرة خل عنب
٢ ملعقة كبيرة ريحان مفروم
ملح و فلفل و شطة
١،٥ كيلو جمبري وسط مقشر
اسياخ خشب
طريقة عمل طريقة عمل جمبري بالتتبيلة في الصينية
يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة مئوية
يخلط الثوم و الزيت و الصلصة و الخل
و الريحان و الملح و الفلفل و الشطة جيدا
يمزج الجمبري بالتتبيلة و يغطي ثم يترك
في الثلاجة من نصف ساعة الي ساعة
يوضع الجمبري في الاسياخ و يوضع
في صينية في الفرن و يغطي بالفويل
تدخل الفرن من ٢٠ دقيقة الي نصف ساعة
شاهد ايضا
محول الأكوادإخفاء محول الأكواد الإبتساماتإخفاء الإبتسامات