English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

طريقة عمل السمك بالزيتون و التوابل علي البخار

طريقة عمل السمك بالزيتون و التوابل علي البخار


المكونات

1 ملعقة كبيرة زيت

١ ثمرة بصل كبير مفروم

١ فص ثوم مفروم

٢ ثمرة فلفل ملون مقطع

١ ثمرة جزر مقطعة صغير

٣ ثمرة طماطم مقطعة

١ ملعقة كبيرة زيتون

2 كوب فاصوليا بيضاء او حمراء

ربع كوب بقدونس مفروم

٣ ملعقة كبيرة بابريكا

٤ ملعقة كبيرة كمون

١ ملعقة شاي شطة

ملح و فلفل

٢ الي ٣ كيلو فيليه سمك

٢ مكعب مرقة فراخ

طريقة عمل طريقة عمل السمك

 بالزيتون و التوابل علي البخار

يسخن الزيت في مقلاة علي النار

يشوح البصل و الثوم في الزيت حتي يذبلون

يضاف الفلفل و الجزر و الزيتون و الطماطم و الفاصوليا

تشوح كل الخضروات علي النار حتي تصبح طرية

تضاف التوابل و البقدونس و يقلبون مع الخضار

يوضع السمك علي الخضار و يوضع

 مقدار من الماءيغطي الخضار فقط

تخفض النار و تغطي المقلاة يترك

 السمك لينضج حوالي ربع الي نصف ساعة

يقلب برفق و يقدم ساخنا