English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

وصفة فراخ مشوية بالزبادي

وصفة فراخ مشوية بالزبادي


من الذ وصفات طبخ الفراخ الفراخ المشوية بالزبادي جربيها 

المقادير

فرخة مقطعة

3 حبات بطاطس مقطعين مكعبات

كوبين زبادي

ملعقة مستردة

ملح و فلفل

ملعقة خل

فصين ثوم

بهارات و كركم حسب الرغبة

ليمونتين معصورين

الطريقة:

تسلق البطاطس نصف سلقة و ترص فيي الصينية

تفرك الفراخ بالملح الخشن و الخل و تترك نصف ساعة

في خلال النصف ساعة نضنع مزيج الصوص

في خلاط يخلط الزبادي و الثوم مع الخل

و الليمون و البهارات و الملح و الفلفل و المسترد

يشطف الدجاج من الملح و يوضع علي البطاطس

تسكب فوقه الخلطة و يقلب كل ما في الصينية مع بعضه

يغطي بالفويل و يترك في الثلاجة 5 ساعات حتي تتشرب النكهات كلها

يسخن الفرن و نضع الصينية حوالي 45 دقيقة حتي تنضج المكونات

نفتح الشواية حتي تمام الاحمرار

تقدم ساخة مع سلطة زبادي